|
13.4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | Виробництво маргарину i подiбних харчових жирiв | 38 тонн | 557.1 | 2.8 | 37 тонн | 557.1 | 2.9 | 2 | Перероблення молока, виробництво масла та сиру | 107 тонн | 3377.1 | 17.2 | 105 тонн | 3286.2 | 16.9 | 3 | Виробництво морозива | 759 тонн | 10969.7 | 56 | 759 тонн | 10969.7 | 56.3 | 4 | Виробництво прянощiв та приправ | 129 тонн | 2849.8 | 14.5 | 129 тонн | 2849.8 | 14.6 | 5 | Виробництво готової їжi та страв | 21 тонн | 233 | 1.2 | 21 тонн | 233 | 1.1 | 6 | Виробництво iнших харчових продуктiв | 84 тонн | 1612.1 | 8.2 | 82 тонн | 1573.7 | 8.1 |
13.5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | матерiальнi витрати (сировина, електроенергiя, вода, газ) | 82.3 | 2 | витрати на оплату працi | 12 | 3 | вiдрахування на соцiальнi заходи | 4.4 | 4 | амортизацiя | 1.3 |
|