|
Дата розміщення: 25.04.2016
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | морозиво | 1250,0 | 37019.3 | 60 | 1252,2 | 44257.3 | 62.6 | 2 | закуски | 346,0 | 12050.9 | 16.6 | 317,4 | 13360.8 | 18.9 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | матерiальнi витрати (сировина, матерiали, електроенергiя, газ, вода) | 79.7 | 2 | витрати на оплату працi | 9.8 | 3 | вiдрахування на соцiальнi заходи | 3.8 | 4 | iншi операцiйнi витрати | 5.9 | 5 | амортизацiя | 0.8 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|