|
Дата розміщення: 27.04.2018
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | морозиво | 1327,3 т | 59520.9 | 67.9 | 1329,2 т | 82647 | 69.4 | 2 | закуски | 432,6 т | 16510.1 | 18.8 | 413,3 т | 23387.3 | 19.6 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | матерiальнi витрати (сировина, матерiали, електроенергiя, газ, вода) | 75.5 | 2 | витрати на оплату працi | 12.6 | 3 | iншi операцiйнi витрати | 8.5 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|